Правила і умови використання веб-сайту (веб-сторінки) https://venetomed.com/

 

  1. Ці Правила регулюють порядок і умови використання веб-сайту (веб-сторінки) https://venetomed.com/.

 

  1. Визначення термінів

У цих Правилах терміни вживаються в такому значенні:

веб-сайт – сукупність даних, електронної (цифрової) інформації, інших об’єктів авторського права і (або) суміжних прав тощо, пов’язаних між собою і структурованих у межах адреси веб-сайту і (або) облікового запису власника цього веб-сайту, доступ до яких здійснюється через адресу мережі Інтернет, що може складатися з доменного імені, записів про каталоги або виклики і (або) числової адреси за Інтернет-протоколом;

веб-сторінка – складова частина веб-сайту, що може містити дані, електронну (цифрову) інформацію, інші об’єкти авторського права і (або) суміжних прав тощо;

виключне право – майнове право особи, яка має щодо твору, виконання, постановки, передачі організації мовлення, фонограми чи відеограми авторське право і (або) суміжні права, на використання цих об’єктів авторського права і (або) суміжних прав лише нею і на видачу лише цією особою дозволу чи заборону їх використання іншим особам у межах строку, встановленого цим Законом;

власник веб-сайту – особа, яка є володільцем облікового запису та встановлює порядок і умови використання веб-сайту;

власник веб-сторінки – особа, яка є володільцем облікового запису, що використовується для розміщення веб-сторінки на веб-сайті, та яка управляє і (або) розміщує електронну (цифрову) інформацію в межах такої веб-сторінки;

гіперпосилання – формалізований відповідно до стандартів мережі Інтернет запис адреси веб-сайту або його частини (веб-сторінки, даних). У разі якщо гіперпосилання адресує до частини веб-сайту (веб-сторінки), то, крім домену і (або) числової адреси за Інтернет-протоколом, воно може містити додаткові записи про каталоги або виклики і умови доступу до веб-сторінки, що може бути відтворена або збережена на пристроях, які можуть зчитувати та відтворювати електронну (цифрову) інформацію з використанням мережі Інтернет;

обліковий запис – формалізований згідно зі стандартами мережі Інтернет запис на комп’ютерному обладнанні (комп’ютерах, серверах), підключеному до мережі Інтернет, що ідентифікує користувача (наприклад, власника веб-сайту) на такому обладнанні, включає в себе дані про доступ до частини каталогів і програмного забезпечення комп’ютерного обладнання, а також визначає права такого доступу, що надають можливість володільцю облікового запису додавати, видаляти, змінювати електронну (цифрову) інформацію і дані веб-сайту, надавати доступ до веб-сайту або його частин, окремих даних іншим особам, припиняти функціонування такого веб-сайту або його частини в межах облікового запису;

особа – фізична або юридична особа;

торговельна марка – позначення, за яким товари і послуги одних осіб відрізняються від товарів і послуг інших осіб;

зареєстрована торговельна марка – торговельна марка, на яку видано свідоцтво або яка має міжнародну реєстрацію, що діє на території України;

доменне ім’я – ім’я, що використовується для адресації комп’ютерів і ресурсів в Інтернеті.

 

  1. Власник веб-сайту, веб-сторінки, доменного імені та Користувачі веб-сайту
    • Власником веб-сайту, веб-сторінки та доменного імені https://venetomed.com/, володільцем облікового запису є товариство з обмеженою відповідальністю “ГРУПА ВЕНЕТО”, яке знаходиться за адресою: 18006, м. Черкаси, вул. Юрія Іллєнка, буд.
    • Користувачем веб-сайту https://venetomed.com/ (далі – Веб-сайт) вважається будь-яка фізична особа, яка коли-небудь здійснила доступ до Веб-сайту, та досягла віку, допустимого для акцепту справжньої Угоди (далі – Користувач). Користувач зобов’язаний повністю ознайомитися з цією Угодою до моменту реєстрації на Веб-сайті. При реєстрації на Веб-сайті Користувачі погоджуються надати достовірну і точну інформацію про себе та свої контактні дані. Всі дані, залишені Користувачем на Веб-сайті, ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” зобов’язується не передавати третім особам і використовувати лише в цілях, обмежених законодавством України. В результаті реєстрації Користувач отримуєте логін і пароль, за безпеку яких несете особисту відповідальність. Також, Користувач несе відповідальність за всі дії, вчинені під його логіном та паролем на Веб-сайті. У разі втрати реєстраційних даних, Користувач, якщо вважає за потрібне, зобов’язується повідомити про це ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”.
    • Використовуючи будь-які дані з Веб-сайту, Користувачі висловлюють свою згоду з Цими правилами і зобов’язуються їх дотримуватися.
    • Всі дані, інформація, матеріали та послуги даного Веб-сайту надаються Користувачам для ознайомлювальних цілей. має право розпоряджатися інформацією, що висвітлена на Веб-сайті на свій розсуд. ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” в будь-який час і без попередження може вносити будь-які необхідні зміни в дані, інформацію, матеріали та послуги, подані на цьому Веб-сайті, а також у згадані в них продукти і ціни.

 

  1. Інтелектуальна власність
    • Всі виключні права на торговельні марки та/або зареєстровані торговельні марки, дані, інформацію (елементи дизайну, тексти, ілюстрації, графічні зображення і коди), які розміщено на Веб-сайті, а також в його зовнішньому вигляді і сприйнятті, як результати інтелектуальної діяльності (далі – об’єкти інтелектуальної власності), повністю належать їх автору (авторам) чи іншій особі (іншим особам), яка (які) має (мають) на цей (ці) об’єкт (об’єкти) авторського право і (або) суміжних прав.
    • Використання ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” даних, інформації та інших об’єктів інтелектуальної власності на Веб-сайті не є наданням Користувачам  Веб-сайту права на використання таких об’єктів інтелектуальної власності, що належать третім особам, а також того, що для використання таких об’єктів інтелектуальної власності не буде потрібно дозволу таких третіх осіб.
    • Розміщення даних, інформації та інших об’єктів інтелектуальної власності на Веб-сайті не означають надання будь-яких прав або дозволів (ліцензій).
    • Не допускається розповсюдження, зміна або копіювання в будь-якій формі даних, інформації та інших об’єктів інтелектуальної власності на Веб-сайті повністю або частково, в тому числі шляхом кадрування, включення тексту або елементів веб-дизайну до складу інших веб-сайтів або публікацій, а так само використання для створення похідних робіт. Не допускається роміщення на інших веб-сайтах або в соціальних мережах гіперпосилань на цей Веб-сайт без попередньої письмової згоди ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”. Не допускається використання знаків для товарів і послуг (торгових марок) ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” без попередньої письмової згоди ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”. ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” зберігає за собою всі права на зазначені товарні знаки (торгові марки).
    • Не допускається будь-яке втручання в роботу Веб-сайта, а також комерційне використання в будь-якій формі даних, інформації та інших об’єктів інтелектуальної власності, розміщених на Веб-сайті, зміна або видалення відміток про авторські права або посилань на автора (авторів), присутніх на Веб-сайті, без попереднього дозволу працівників ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”.
    • Користувачі Веб-сайту мають право без обмежень переглядати, копіювати, роздруковувати та іншим чином використовувати об’єкти інтелектуальної власності для своїх особистих некомерційних потреб за умови, що на всіх копіях і роздруківках таких об’єктів інтелектуальної власності будуть присутні позначки про авторські права ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” і посилання на Веб-сайт https://venetomed.com/.

 

  1. Персональні дані
    • Відносини, пов’язані із захистом і обробкою персональних даних Користувачів Веб-сайту, які здійснюються із застосуванням автоматизованих засобів, регулюються Законом України “Про захист персональних даних”.
    • Власником персональних даних є ТОВ «ГРУПА ВЕНЕТО», яке знаходиться за адресою: 18006, м. Черкаси, вул. Юрія Іллєнка, буд.
    • При оформленні замовлення або реєстрації, ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” збирає дані про Користувачів, а саме: ПІБ, e-mail, номер телефону, місто і адресу проживання. Ця інформація використовується для формування бази клієнтів, розсилки електронної пошти, sms-розсилки або інших комунікацій. Користувачі Веб-сайту можуть змінювати або видаляти свої персональні дані у разі реєстрації на цьому Веб-сайті. Відписатися від розсилок Користувачі можуть, натиснувши на посилання «відписатися», в тілі листа розсилки або повідомити менеджерам ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” прохання про відмову отримувати розсилку від ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”.
    • Залишаючи коментарі на Веб-сайті під особистим логіном і паролем, Користувачі несуть відповідальність за достовірність наданих даних, згідно з чинним законодавством України. У випадку, якщо дане повідомлення є незаконним, загрозливим, наклепницьким, образливим морально, порушує авторські права, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також тим або іншим чином порушує чинне законодавство України, ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” має право видаляти його, без попередження і згоди.
    • Відвідуючи Веб-сайт https://venetomed.com/ і/або купуючи товар, Користувачі підтверджують свою згоду з умовами цих Правил і дозволяють використовувати свої персональні дані, а також надавати доступ до них третім особам без будь-яких додаткових повідомлень на законних підставах з урахуванням положень, викладених нижче. ТОВ ” ГРУПА ВЕНЕТО” поважає права Користувачів Веб-сайту на недоторканність приватного життя і визнає важливість захисту особистої інформації, яку збирає. Ці Правила покликані допомогти Користувачам зрозуміти, яку саме інформацію ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” збирає про них, як її використовує і з ким обмінюється нею. Ці Правила поширюються на Веб-сайт https://venetomed.com/.
    • ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” збирає особисту інформацію про Користувачів, коли вони: реєструються для розширеного використання можливостей цього Веб-сайту і/або надають ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” контактну інформацію по електронній пошті або месенджерам. До такої інформації належить: адреса електронної пошти, ім’я, прізвище, фотографія, бажана мова, ім’я в Facebook, номер телефону, відомості про соціальні мережі Користувачів.
    • При оформленні Користувачами замовлень ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” збирає інформацію про найменування товару, його характеристики та кількість.
    • При придбанні Користувачами товару ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” не збирає інформацію про транзакції (оплата відбувається на стороні банку). При здійсненні покупок з використанням банківськмх карток Користувачів будь-яка інформація про кредитну картку, яку надають Користувачі, може збиратися и використовуватись виключно банком. ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” ніколи не отримує і/або не зберігає інформацію про кредитні картки Користувачів.
    • ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” автоматично збирає інформацію про те, як Користувачі взаємодіють з Веб-сайтом https://venetomed.com/, наприклад: IP-адреси, з якої Користувачі отримують доступ до облікового запису, дату і час, інформація про браузер Користувачів, операційну систему та комп’ютер або пристрій, переглянуті сторінки та пункти, на які Користувачі переходили. ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” також може збирати інформацію про місцезнаходження, включаючи ту інформацію про місцезнаходження, яка автоматично надається комп’ютерами або пристроями Користовачів. ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” використовує файли Cookies та аналогічні технології для збору зазначеної інформації.
    • ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” може збирати інформацію, коли Користувачі контактують з рекламними оголошеннями та іншим контентом ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” на сторонніх сайтах або платформах, таких як соціальні мережі. Сюди може входити така інформація, як “Подобається”, інформація про профіль, зібрана з сайтів соціальних мереж, або сам факт, що Користувачі переглянули або взаємодіяли з контентом ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”. Крім того, Користувачі можуть надавати Веб-сайту https://venetomed.com/ різні типи інформації і даних для зберігання і обробки (далі – Дані клієнта).   
    • ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” використовує інформацію, яку надають Користувачі, наступним чином: для надання, підтримки та поліпшення роботи Веб-сайту https://venetomed.com/ (наприклад, шляхом запам’ятовування інформації про Користувачів, щоб останнім не довелося повторно вводити її під час цього або наступних відвідувань); для обробки запитів Користувачів і надання послуг клієнтам іншим чином; для обробки платежів Користувачів; для контролю несанкціонованого використання або зловживання Веб-сайтом https://venetomed.com/ та іншими продуктами і послугами (товарами) ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” або для виявлення, розслідування або запобігання дій, які можуть порушувати ці Правила або бути незаконними; для аналізу тенденцій, адміністрування або оптимізації Веб-сайту https://venetomed.com/, відстеження використання або трафіку (в тому числі для відстеження руху користувачів по Веб-сайту https://venetomed.com/) і збору демографічної інформації про базу Користувачів Веб-сайту в цілому; для прямого спілкування з Користувачами, в тому числі шляхом відправки Користувачам інформаційних повідомлень, рекламних акцій і спеціальних пропозицій або інформації про нові продукти та послуги.
    • ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” не продає, не обмінюється і не передає особисту інформацію про Користувачів Веб-сайту третім особам за винятком випадків, описаних нижче: ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” можемо передавати особисту інформацію про Користувачів, якщо твердо переконане в тому, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації резонно і є необхідним для: задоволення будь-якого відповідного закону, регулювання правового процесу, або розслідування можливих порушень, або захисту від неминучого збитку правам ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”, майна або безпеки, а також прав Користувачів на вимогу або з дозволу закону; ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” може передавати особисту інформацію про Користувачів третім особам (включаючи постачальників послуг та виконання робот ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” і державні структури) для виявлення та запобігання шахрайству, можливих проблем, пов’язаних з безпекою або технічними питаннями; ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” може надати платіжну інформацію про Користувачів для обробки платежів Користувачів; ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” може передавати особисту інформацію про Користувачів третім особам, якщо Користувачі дають згоду на це; ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” також може передавати анонімну інформацію третім особам для інших цілей. Такого роду інформація не ідентифікує Користувачів особисто, але може включати в себе відомості про використання, перегляд технічних даних, таких як: пристрої, з яких заходять Користувачі і клієнти Веб-сайту https://venetomed.com/, налаштування комп’ютерів, а також показники продуктивності, пов’язані з використанням Веб-сайту https://venetomed.com/, які ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” зібрало за допомогою технології ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”. Якщо того вимагатиме відповідний закон, ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” буде розглядати таку інформацію як особисту. В такому випадку ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” буде розкривати її, як описано вище.  
    • Веб-сайту https://venetomed.com/ може містити в собі посилання на сторонні веб-сайти. Ці Правила застосовується виключно до інформації, зібраної ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”. Навіть якщо сторонній веб-сайт має з ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” партнерські або інші відносини, ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” не несе відповідальності за використання ним конфіденційної інформації про Користувачів. Ми рекомендуємо Користувачам самостійно ознайомитися з правилами (політикою конфіденційності) сторонніх сайтів для повного розуміння того, як вони обробляють отриману ними особисто інформацію про Користувачів. Користувачі мають прийняти до відома, що під час користування https://venetomed.com/ ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” не попереджає Користувачів, коли Користувачі за посиланням переходять на інші сайти.  Веб-сайти дозволяють писати відгуки, залишати коментарі або інший видимий контент, який знаходиться у відкритому доступі. ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” доводить до відома Користувачів, що будь-яка особиста інформація, яку Користувачі подають як частину посту, може бути видима, зібрана і навіть використана іншими відвідувачами веб-сайтів для відправки Користувачам незатребуваних повідомлень.  
    • Opt-Outs. ТОВ ” ГРУПА ВЕНЕТО” може надати Користувачам можливість відмовитися від обробки особистої інформації про Користуачів в цілях, які ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” ставить перед собою при зборі інформації. У разі відмови Користувачі не зможуть скористатися деякими можливостями  Веб-сайту https://venetomed.com/.

 Уподобання в спілкуванні. Якщо Користувачі більше не бажають отримувати від ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” розсилку і промо-повідомлення, Користувачі можуть відмовитися від них, дотримуючись інструкцій щодо даного формату спілкування. При цьому, ймовірно, у Користувачів не буде можливості відмовитися від повідомлень ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”, пов’язаних з сервісом.  

Блокування файлів Cookies. Користувачі можуть видалити або заблокувати певні файли Cookies в налаштуваннях своїх браузерів. Така дія може вплинути на коректну роботу   Веб-сайту https://venetomed.com/.

Відповідь ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” на сигнали “Не відстежувати”. Можливо, у браузерах Користувачів налаштована функція “Не відстежувати”. Коли вона активна, то браузери Користувачів відправлють HTTP файл або подає сигнал “Не відстежувати” всім сайтам, які відвідують Користувачі. На поточний момент Веб-сайт https://venetomed.com/ ніяк не відповідає на сигнали даного типу.  

  • Коли Користувачі користуються Веб-сайтом https://venetomed.com/, ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” докладає великих зусиль, щоб забезпечити Користувачам доступ до особистої інформації за вимогою Користувачів або надати Користувачам спосіб редагувати дану інформацію, якщо в ній є деякі неточності, а також для того, щоб видалити цю інформацію на вимогу Користувачів, якщо вона не була запитана раніше законом або отримана для легітимних бізнес цілей. У будь-який час Користувачі можуть мати доступ, переглядати, редагувати, вносити зміни або ж видаляти інформацію схожого змісту.  Для цього Користувачам потрібно написати на електронну пошту: marketing@veneto.ua, вказавши ім’я, телефон, email та дію, яку Користувачі б хотіли вчинити зі своєю інформацією, чи то доступ, чи то перегляд, редагування, оновлення або видалення. Якщо Користувачі використовують Веб-сайт, необхідно увійти в аккаунт Користувача, перейти в меню “Особистий кабінет” і внести бажані зміни. ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” в праві відхилити запити, які повторюються систематично без всяких на те підстав, вимагають невідповідних технічний зусиль (наприклад, запити інформації, розміщеної на резервних носіях), наражають на небезпеку конфіденційність інших Користувачів, дуже непрактичні запити або ж ті дії, які не вимагають доступу. У всіх випадках, коли ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” надає доступ і можливість редагувати інформацію, ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” робить це абсолютно безкоштовно, за винятком тих випадків, коли це вимагає невідповідних зусиль і додаткових витрат або такі дії не потребують надання ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” спеціального доступу.  Крім того, ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” може зберегти інформацію про Користувачів, як необхідну для підтримки Веб-сайту https://venetomed.com/, для дотримання юридичних зобов’язань ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” або вирішення спорів. Користувачі мають звернути увагу на те, що контент, який вони публікують, може залишатися на Веб-сайті https://venetomed.com/, навіть якщо Користувачі припинять використання цього Веб-сайту або ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” припинить чи обмежить Користувачам доступ до Веб-сайту https://venetomed.com/,
  • У процесі роботи ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” звертається до третіх осіб, які, виконуючи різні функції, допомагають ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” реалізовувати цілі і завдання Веб-сайту https://venetomed.com/, Інформація про безпеку, конфіденційність та угоди для Веб-сайту https://venetomed.com/, Веб-сайт https://venetomed.com/ задіє подальші підпроцесори, які можуть обробляти персональні дані, що передаються службам https://venetomed.com/. Нижче наведено перелік цих підпроцесорів. ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” може періодично оновлювати наведений перелік:  GoogleIrelandLtd, eSputnikInternational LLC, facebook, Bitrix.  
  • Безпека особистої інформації Користувачів є важливою для ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО”. ТОВ “ГРУПА ВЕНЕТО” проводить численні належні технічні та організаційні заходи для захисту особистої інформації про Користувачів, надає обмежений доступ до особистої інформації про Користувачів тим працівникам ТОВ “ВЕНЕТО”, яким, на думку ТОВ “ВЕНЕТО”, вона необхідна для надання Користувачам товарів або послуг або для виконання своїх посадових обов’язків. Крім того, ТОВ “ВЕНЕТО” провело необхідні фізичні, електронні та процедурні дії, призначені для захисту особистої інформації про Користувачів. Але, у зв’язку з тим, що жоден з методів передачі даних через Інтернет, а також метод електронного зберігання даних не дають стовідсоткового захисту, ТОВ “ВЕНЕТО” просить Користувачів звернути увагу на те, що ТОВ “ВЕНЕТО” не може гарантувати абсолютну безпеку розміщуваної Користувачами інформації.  
  • ТОВ “ВЕНЕТО” інформує Користувачів, які підписані на розсилку, про наступне: ТОВ “ВЕНЕТО” не використовує не коректні теми або теми повідомлень, що вводять в оману, або емейл-адреси; за наявності деяких критеріїв ТОВ “ВЕНЕТО” визначає повідомлення як рекламу; перевіряє сторонні емейл-маркетингові послуги на відповідність, якщо такі використовуються ТОВ “ВЕНЕТО”; швидко обробляє запити на відмову / відписку; дозволяє Користувачам відписатися, використовуючи посилання знизу повідомлення; якщо Користувачі побажають відписатися від отримання майбутніх повідомлень, останнім необхідно написати на електронну пошту: marketing@veneto.ua, або відписатися прямо з повідомлення (клікнути на кнопку “Відписатися”, яка розташована в футері листа) і ТОВ “ВЕНЕТО” негайно видалить Користувача з усього листування.
  • ТОВ “ВЕНЕТО” має право зберігати персональні дані Користувачів стільки часу, скільки буде потрібно для реалізації цілей, зазначених в цих Правилах, в терміни, встановлені законодавством України або до моменту видалення Користувачами таких даних.
  • ТОВ “ВЕНЕТО” зберігає за собою право вносити зміни у ці Правила в односторонньому порядку, у будь-який час і необмежену кількість разів. У разі внесення змін, ТОВ “ВЕНЕТО” опублікує їх і вкаже на цій Веб-сторінці дату, коли зміни набудуть чинності. Будь ласка, час від часу переглядайте ці Правила, щоб знати про всі зміни і оновлення. Якщо ж ТОВ “ВЕНЕТО” внесе суттєві зміни в цей документ, ТОВ “ВЕНЕТО” обов’язково відправить повідомлення Користувачам на електронну пошту або сповістить останніх через повідомлення, розміщені на Веб-сайті https://venetomed.com/. ТОВ “ВЕНЕТО” нагадує, що взаємодіючи з цим Веб-сайтом, Користувачі погоджуються з умовами Правил в тій редакції, що діє на момент такої взаємодії.  

             У разі виникнення питань або при необхідності зв’язатися з ТОВ “ВЕНЕТО” щодо цих Правил Користувачі можуть написати ТОВ “ВЕНЕТО” на електронну пошту: marketing@veneto.ua.